Comenzile: se primesc pe MAIL: bebestudio11@yahoo.com. Specificati categoria din care face parte produsul, codul numeric de identificare si NR. de Tel. la care va putem contacta. Noi facemm grafica de personalizare, o trimitem pentru confirmare pe mail-ul dumneavoastra. Cand avem acordul de Print lucrarea se da in executie. Timpul de livrare este de maxim 5 zile. Va stam la dispozitie la Tel. 0720.765.767.

Modele Asortate Botez FotbalColectia Fotbal
Printuri pentru Botez:
Marturii, Invitatii, Plicuri de bani, Meniuri, Nr. de masa personalizate

Ei, da, dupa un eveniment atat de important cum a fost acela a venirii pe lume a bebelusului, urmeaza cel a organizarii botezului.
Am fi extrem de onorati daca am colabora la oraganizarea acestui moment unicat. 

Si astfel venim in atentia dumneavoastra cu tematica fotbalului. Tata este indragostit de fotbal?  In camera bebelului se regasesc elemente din acest sport? De ce nu si un botez pe acesta tema?! Daca va doriti sa aduceti atmosfera de pe terenul de fotbal in sala de eveniment,  atunci, noi venim in intampinarea dumneavoastra. Propumem invitatia cu tema fotbalului in nuanta si textura gazonului, cu un bebelus indragostit de balonul rotund.
Textul invitatiei propus de noi este orientativ. Puteti veni cu propunere de text pe care noi sa il imprimam fara cost suplimentar.
Invitatia noastra este hazlie, te invita la joaca si la voie buna. 

Ca si marturii am mers pe aceeasi tema si propumen carticelele, magnetii de frigider rotunzi sau dreptunghiulari personalizati cu fotografie sau doar cu grafica.
Poate va intrebati “De ce marturii?”. Invitatilor dumneavoastra le va face deosebita placere sa primeasca primele fotografii ale bebelusului mult asteptat, mai ales ca la aceasta sarbatoare el nu prea este vizibil pentru toata lumea. Astfel veti satisface curiozitatea tuturor invitatilor, spre deliciul lor. 

Pe aceeasi tema am creat si plicurile de bani, meniurile si numerele de masa care vin in completarea setului. 
Se pot comanda separat si in ce cantitate aveti nevoie.
Printurile se realizeaza pe hartie foto pentru a obtine o rezolutie maxima.
Daca am reusit sa va incantam cu acest set tematic, noi va asteptam cu mare drag sa pornim in aventura botezului.
 
Semnam cu drag si respect: echipa bebestudio11